Osvald Hanna és Lacza Ábel is aranyérmes az ob-n

Nyolc dobogós helyezéssel zárta az újfehértói országos bajnoki fordulót a Budajenő Kempo Klub. Technikai és küzdelmi kategóriában is sikerült aranyérmet szerezni.

A budajenői-hegyvidéki kettős igazolású Lacza Ábel négy versenyszámban lépett tatamira a II. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupán, és mindegyikben első lett. Osvald Hanna is győzelemmel zárta a kelet-magyarországi ob-fordulót: formagyakorlatban (kata) végzett az élen. Az eredményhirdetés alkalmával Komlenecz Roland kétszer is felállhatott a dobogó második fokára, miután submission és kempo kumite számban is ezüstérmet ért a teljesítménye. Osvald Hanna testvére, László bronzérmes lett semi contact szabályrendszerben.

A Budajenő Kempo Klub eredményei:
Lacza Ábel (1. hely, light contact, semi contact, kempo kumite, submission, 12-13 év, 46-50 kg)
Osvald Hanna (1. hely, kata, 9-10 év, haladó)
Komlenecz Roland (2. hely, submission és kempo kumite, 12-13 év, +61 kg)
Osvald László (3. hely, semi contact, 10-11 év, 41-45 kg)

A II. Izsó Mihály Emlékverseny Újfehértói Kempo Kupa tizennégy egyesület több mint száz harcművészét látta vendégül a település modern sportcsarnokában. A szervezők három technikai (kata, fegyveres kata, gyo) és öt küzdelmi (semi kempo, light contact, full kempo, kempo kumite, submission) kategóriában versenyeztették meg az indulókat.

A Magyar Kempo Szövetség ez évi utolsó versenye december elején lesz Budapesten.

SHARE IT:

Comments are closed.